Over bedrijfsuitstap Antwerpen

uitstap in Antwerpen

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitstap of bedrijfsuitje in Antwerpen er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u vrijblijvend informeren.
  • Wij ook uw hotelovernachting kunnen verzorgen.
  • Wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitstap.

Beleef een onvergetelijke bedrijfsuitstap in het Vlaamse Antwerpen. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden zoals het Whatsapp Moordspel, de Outdoor Escape Room of een Schilderen als Bob Ross workshop, bij bedrijfsuitstapantwerpen.be vindt u het.

Maar wat belangrijker is, is dat uw uitstap in Antwerpen tot in de puntjes verzorgd wordt en daar is ons team enthousiaste medewerkers in gespecialiseerd. Daarnaast kunnen wij door ons netwerk van contacten met lokale horeca in Antwerpen net wat verder gaan dan anderen.

Bedrijfsuitstappen in andere steden

Naast bedrijfsuitstappen in Antwerpen organiseren wij ook in andere steden in België onze uitstappen zoals Brugge, Brussel, Gent, Leuven, Luik en Mechelen. Ook voor uitstappen in Nederland en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Antwerpen

Vaak is een bedrijfsuitstap organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vaste contactpersoon

Als u een uitstap reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitstap goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitstap 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.