Over bedrijfsuitstap Antwerpen

Voordelen Stadsarrangement

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitstap in Antwerpen er niet bijzit, u bij ons een uitstap op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij tijdens uw uitje altijd telefonisch bereikbaar zijn, ook in de avond.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw uitstap in Antwerpen.

1 boom per reserveringTrees for all

Keurmerk groepsuitjes

Ervaar een onvergetelijk bedrijfsuitstap in Antwerpen. Of u nu op zoek bent naar een Gangsterhunt, een walking dinner of een Outdoor Escaperoom, wij hebben het allemaal voor u.

Wat ons echt onderscheidt, is de toewijding van ons enthousiaste team om ervoor te zorgen dat elk detail van uw uitstap in Antwerpen perfect is geregeld. Bij Stadsarrangement gaan we net dat beetje verder.

Bedrijfsuitstappen in andere steden

Naast uitstappen in Antwerpen organiseren wij ook uitjes in andere steden. Ook voor teambuilding uitstappen in Nederland, Engeland, Oostenrijk en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Teamuitstap op maat in Antwerpen

Vaak is een bedrijfsuitstap organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitstap reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitje voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de uitstap goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen bedrijfsuitstappen in:

Aalst
Antwerpen
Brugge
Brussel
Dendermonde
Genk
Gent

Hasselt
Ieper
KortrijkLeuven
Lier
Lokeren
Luik
Maaseik

Mechelen
Oostende
Sint Niklaas
Sint-Truiden
Tielt
Turnhout
Nederland